Mersinli Şehit Ahmet Uludağ Ortaokulu

WEB https://mersinlio.meb.k12.tr
Adres : Mersinli Mahallesi / Salihli
VİZYON : Salihli Mersinli Şehit Ahmet Uludağ İlköğretim Kurumu olarak ; Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, tarih bilinç ve şuuruna sahip,insani değerlerle donatılmış Atatürkçü düşünce yapısına sahip,demokratik laik ve insan haklarına saygılı, ülkemizin ihtiyaç duyduğu girişimci,üretken ,araştırmayı seven bireyler olarak yetiştirmek hedefimiz.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgi ve becerilerini artırmak,kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak,onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirmek için varız. Bunun İçin ; •Milli Eğitim Genel Amaç ve Temel ilkelerine uygun olarak bütün öğrencilere ilköğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek suretiyle onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıtma , çözüm yollarını arama ve yurdun ekonomik , sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini ve gücünü kazandırmaktır. •Öğrencilerimize, ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirmek, destek olmak. •Öğrencilerimizi; Fen,Anadolu ve diğer Liselerde öğrenime devam edebilecek bilgi ve beceri düzeyine ulaştırmak. •Öğrencilerin farklılıklarına saygı duyarak yetenekleri ölçüsünde ve o doğrultuda eğitim, yöntem ve teknikleri uygulamak. •Öğrenmeye hazır, üretici, iletişim kurabilen, sorumlu bireyler olarak hayata hazırlamak. •Eğitim öğretim ve yönteminde katılımcılığı teşvik etmek , öğrencilerin istek ve dileklerini dikkate alan bir yönetim anlayışını benimsemek. •Öğrenme sevgisini yaşam boyu benimseyerek sürdürmelerini sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ARAÇ İLE...
Yerleşim Yeri : MERSİNLİ KASABASI 2000 CİVARINDA BİR NÜFUSA SAHİP OLUP,SALİHLİYE 22 KM UZAKLIKTADIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 22 KM
Kontenjan Bilgileri :